Zonnepanelen

In Nederland zijn vele merken zonnepanelen te koop, totaal zijn er enkele honderden producenten in de wereld. De afgelopen jaren hebben wij getest, gewikt en gewogen om met het beste te komen. Greenwhat is in haar zoektocht en na vele positieve ervaringen beland bij de Spaanse zonnepanelen fabrikant Atersa (Grupo Elecnor), waarvoor wij de vertegenwoordiger zijn voor Nederland.

Atersa is al 38 jaar een betrouwbare producent en levert de kwaliteit die wij vertrouwd aanbieden bij onze klanten. Een Europees kwaliteitsproduct welke echt waarmaakt wat er wordt beloofd. Wij bieden zowel mono als poly zonnepanelen aan, bekend als de zwarte en blauwe zonnepanelen. Het aantal Watt pieken loopt van 245 Wp tot en met 330 Wp. Daarnaast kan er op specificatie geproduceerd en geleverd worden. De bedrijfsfilm van Atersa geeft een goede indruk van de mogelijkheden.

Bezoek de website van Atersa

Vanzelfsprekend hebben de Atersa panelen een gegarandeerde opbrengst en garantie, 10 jaar op het product en 25 jaar op een rendement van > 80%.